Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pozitivní vlny a přehlížená kandidátka na prezidentskou volbu

25. 10. 2012

 Iveta Heimová ve svém životopise pokračuje:

 

iveta--heimova.jpg

„Pomáhala jsem s láskou v létě také occupy.czech.cz v petičních stáncích na Klárově a Vyšehradě. NESOUHLASÍM však s jejich návrhem TRESTNÍHO OZNÁMENÍ NA ČLENY VLÁDY a pod. Přivítala bych v přímé volbě prezidenta 10 hlasů Senátorů, aby se věci urychlily, protože někteří aktivisté i řadoví lidé jsou natěšení v očekávání obrovských změn, ke kterým vím, že musí dojít a připouštím jen a troufám si tvrdit – KLIDNOU CESTOU. CESTA, KTERÁ TADY JEŠTĚ TOLIK KLIDNÁ NIKDY NEBYLA I KDYŽ – DĚLALI JSME VŠICHNI TO NEJLEPŠÍ, CO JSME MOHLI A UMĚLI. DOBRÉ JE TO V TOM, ŽE NĚCO UŽ NEZOPAKUJEME Z NAŠÍ I JINÉ MINULOSTI. Jsme všichni velmi zkušení a zralí a Česko má potenciál – může být brzy příkladem světu. Proto VYBÍZÍM: SPĚCHEJTE, prosím , POSLAT MI INFORMACE O KANDIDATUŘE NA ÚŘAD PREZIDENTKY A UVAŽUJTE O MÉ PODPOŘE BEZ OBAV. NEBUDU A NEJSEM NIC VÍC a míň. KDYBY SI LIDÉ PŘÁLI ZMĚNY JAKO JÁ, NEŘÍKALI BY, ŽE „TO NEJDE „ .

Mám kultivovaný projev a uznávám polopatistický přístup, v diskusi a v objasňování. Upřednostňuji spisovnou češtinu, mám laskavý humor. Můj bývalý manžel , se kterým se snažím a budu, velmi pravděpodobně, víc spolupracovat, má velké zkušenosti a nadměrné IQ v analýze a syntéze ekonomické finanční oblasti, dělal úspěšně ekonomického náměstka, měl další podobné aktivity, k větším úspěchům mu chyběly větší peníze , co vím a větší odvahu, možná i důvěra jeho spolupracovníků. Rozvedli jsme se hlavně z ekonomického důvodu, jako asi většina lidí. Já sama jsem absolvovala před několika lety inspirující základy Akademie Zprostředkování Finančních Produktů – ZFPA, zakladateli jsou manželé Poliakovi a tato Akademie spolupracuje také s významným Japoncem Kiosakim.

Jsem odvážná, učenlivá, nechám si poradit a intuitivně cítím, že stačí SELSK7 ROZUM. Užitečně zní teorie, u některých i praxe, že jsme vybaveni vším, co potřebujeme. Věci nás buď baví nebo nikoliv. Dělejme úplně všichni , co nás těší a baví. Takto nebude zapotřebí být vzdělán nebo tolik vzdělán, v určité oblasti – viz. tolerantní FINSKÉ VZDĚLÁVÁNÍ , které je ZATÍM prý NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ. Těšilo by mě „připomenout lidem“ , povzbudit je (jak) žít POUZE DOBRO (sama jsem na sobě v tomto pracovala a jde to velmi jednoduše – mít jen dobro), pochválit ty, kteří se připojují veřejně k těm, co UŽ JEN DOBRO ŹIJÍ. Má práce je vzdělávat sebe a 13letou dcerku. MÝM SMYSLEM života je ujistit lidi a pomoci jim žít jen to, co je dobré a užitečné pro všechny. Mít všichni NA SVĚTĚ JEN NEBÝVALÉ DOBRO, JASNÉ DOBRO. Proto, važme si alespoň toho, co máme, čeho si též trochu užíváme a těšme se na BRZKÝ , opravdový A NEBÝVALÝ RÁJ NA ZEMI apod. Nenaléhám, nabízím.

V něčem patřím k neústupným – tuším, jak vypadá RADOST všech a u všech stejně velká radost, budu v klidu usilovat o vytvoření podmínek pro důvod k radosti lidí celého světa – těším se na komunikaci s prezidenty jiných států, u kterých se mi podaří, troufám si říci, jednotně jen dobré věci. Bude to snadné, bude stačit, když pomohu TROCHU, ale ZÁSADNĚ. Protože je nás mnoho, kteří to takto chtějí, věřím, že všichni, jen někteří opatrnější nebo trochu spokojenější než ostatní , budeme muset příkladem ujistit, že to může a musí být lepší a nejlepší. S odhodláním, s láskou v srdci ke všem lidem apod. Jinak informace, nejen pro zajímavost: - stěhuji se v polovině tohoto října do Prahy. Pocházím ze Slezska – z Opavy, dříve jsem v Praze několik let žila a pracovala. Mám vysokoškolské, pedagogické a výtvarné vzdělání a několik užitečných osvědčení - zkušenosti – případně viz. v první část životopisu.

Mohlo by být zajímavým faktem, že má matka je velmi „příkladná a poctivá Rómka“ , jak sama říká. Jsem z rozvedené rodiny, žila jsem s otcem, o romské kultuře mnoho nevím, asi tolik, jako většina Čechů. Nebude zapotřebí zkoumat pravdy romsko-českých vztahů. Vztahy budeme mít všichni přirozeně jen dobré.

 

 

 

 

S pěkným pozdravem Ivetka Heimová , tel.: 774 839 940

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář